Točka zapisnika

7. Odlok o uporabi javnih površin za namen organizacije prireditev v občini Ajdovščina

MOJCA R. PLANINC je podala uvodno obrazložitev. IGOR ČESNIK je povedal, da so se na odboru strinjali z vsebino odloka z naslednjimi popravki:

»1. V 6. členu odloka se izloči tretji (3) odstavek glede pogojev za uporabo odra, ker gre za podvajanje in je vsebina tega odstavka opredeljena v četrti alineji drugega (2) odstavka.

  1. Poenoti se poimenovanja - v deveti alineji prvega (1) odstavka 11. člena se beseda pokrivanje nadomesti z besedo prekrivanje. KATJA MUŽINA je povedala, da so se na odboru strinjali s predlogi popravkov odbora za finance ter z vsebino odloka, z naslednjim popravkom: V 13. členu se izloči četrta alineja, ki se glasi: »- prekritje arheoloških prezentacijskih polj v Kastri.«

Ker ni želel nihče več razpravljati, je predsedujoči predlagal glasovanje o predlaganem odloku v I. obravnavi s popravki, ki sta jih predlagala odbora. H glasovanju se je prijavilo 23 svetnikov. ZA je glasovalo 23 svetnikov. Predsedujoči je ugotovil, da je predlagan odlok s popravki v I. obravnavi sprejet.

Predsedujoči je predlagal sprejem sklepa, da izvedejo II. obravnavo odloka v enakem besedilu, kot je bil sprejet v I. obravnavi.

ZA je glasovalo 23 svetnikov. Predsedujoči je ugotovil, da je sklep sprejet.

Predsedujoči je predlagal glasovanje o odloku v II. obravnavi.

ZA je glasovalo 23 svetnikov. Predsedujoči je ugotovil, da je Odlok o uporabi javnih površin za namen organizacije prireditev v občini Ajdovščina sprejet.

Odlok o uporabi javnih površin za namen organizacije prireditev v občini Ajdovščina (I. obravnava)
Odlok o uporabi javnih površin za namen organizacije prireditev v občini Ajdovščina (glasovanje o sprejemu po hitrem postopku)
Odlok o uporabi javnih površin za namen organizacije prireditev v občini Ajdovščina (II. obravnava)